Ce este gelul ScarGel® pentru Cicatrici?

ScarGel® este prima crema 100% naturala creata pentru reducerea aspectului neplacut al cicatricilor. Este fabricat dintr-un extract botanic cu proprietati aferente pentru a forma un gel fara grasime care este placut mirositor, usor de folosit, si cel mai important, eficient!

Cand ar trebui sa incep sa folosesc ScarGel®?

Imediat dupa ce rana s-a vindecat sau suturile au fost indepartate. Sau puteti incepe sa folositi ScarGel® imediat pe cicatricile deja existente.

Cine ar trebui sa foloseasca ScarGel®?

Oricine cu o cicatrice poate folosi ScarGel®. Cand este folosit dupa instructiuni, este sigur pentru toate varstele. Totusi, unele persoane pot fi sensibile la ingredientele active, asadar daca observati mancarimi, burduseala sau decolorare a cicatricei, incetati folosirea produsului imediat. Daca simptomele persista, consultati doctorul.

Ce face gelul ScarGel® diferit?

In primul rand, ScarGel® este produsul #1 recomandat de doctorii de specialitate pentru cicatrici. De asemenea, este un gel natural invizibil. Asadar, fata de alte produse cosmetice sau plasturi de silicon, tratamentul cicatricilor nu este niciodata observabil.

ScarGel® poate face ca cicatricile sa dispara?

Niciun produs nu poate face cicatricile sa dispara complet. Insa ScarGel® le poate mai fine si mai putin vizibile decat orice alt produs.

Ce este Cepalina®?

Cepalina® este un extract botanic cu proprietati deosebite folosit in ScarGel®. Functioneaza prin atenuarea tesutului dur al cicatricei, imbunatatirea texturii, culorii si per total a felului in care arata cicatricea.

Nu pot folosi alt produs pentru cicatrici din magazine?

In timp ce unele produse pentru tratarea cicatricilor pot contine aceleasi ingrediente ca ScarGel®, nu sunt identice cu ScarGel®. ScarGel® este o formula patentata, cu ingredientul botanic, Cepalina®, si nu poate fi copiata.

Cumpara ScarGel